Tariefexperts staan voor u klaar

Met een klein, dedicated team kunt u rekenen op een zakelijk en deskundig advies. Onze reisspecialisten hebben samen ruim 100 jaar ervaring. Zij hebben kennis van uw bedrijf én uw reizigers waardoor zij uw zakenreis optimaal kunnen verzorgen.

KLM Bluebiz

Met BlueBiz haalt uw bedrijf méér uit het reisbudget. U en uw collega's verdienen bij elke vlucht Blue Credits die u kunt inwisselen voor gratis vliegtickets, vergaderfaciliteiten of luxe relatiegeschenken.

Altijd een all-in prijs, wel zo duidelijk!

Doet u een aanvraag bij Piloot Koen dan ontvangt u altijd een all-in tarief van ons. De tarieven die wij doorgeven zijn inclusief een eenmalige vaste fee per ticket. Ook geven we bij de optiebevestiging de eventuele wijzigingskosten en annuleringskosten aan u door. Ook is er duidelijkheid in bijkomende kosten, zoals bagage en extra zitcomfort.

Management rapportages

Het reisgedrag wordt van alle reizigers binnen uw organisatie bijgehouden in een overzichtelijke rapportage. Hierdoor krijgt u snel en gemakkelijk inzicht in de bestedingen van uw onderneming en de bedragen die Piloot Koen voor u bespaard heeft. Ook krijgt u snel inzage in de besparingen die niet werden gerealiseerd en de redenen waarom.