De Juiste Take OFF voor een geslaagde zakenreis

Piloot Koen neemt het gehele zakenreis-traject uit handen en biedt u een onderscheidend servicepakket. Denk bijvoorbeeld aan een op maat gemaakte "Reisgedrag Rapportage". Het reisgedrag wordt van alle reizigers binnen uw organisatie bijgehouden in een overzichtelijke rapportage. Op basis hiervan kunnen wij advies geven waardoor een kostenbesparing gerealiseerd kan worden. Andere onderscheidende diensten zijn o.a. kosteloze optieboekingen, Klimaat Neutraal programma, Employee Benefit Program en het verzorgen van incentives. Natuurlijk bieden wij spaarprogramma's van alle airlines. Meedenken over efficiency en kostenbesparing is het enige wat standaard is.

 

Piloot Koen als tussenpersoon

Wij kunnen opereren als ticketafhandelaar. Niet alleen voor onze eigen Regio Reisburo's, maar ook voor non-IATA reisburo's en touroperators bieden wij deze service, gebaseerd op onze kennis, ervaring en licenties. U kunt kiezen voor onze webbased B2B module, lokale CRS of u informeert en reserveert per e-mail of telefoon. Onze reisspecialisten geven advies en denken graag met u mee. U profiteert van onze IATA licentie, BSP lidmaatschap en automatiseringsoplossingen. En de laagste kosten in de markt!

 

Bereikbaarheid

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 16.30 uur. In geval van nood zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Natuurlijk werken wij, indien gewenst, ook op afspraak.