Piloot Koen beste onderneming 2016

Gorinchem, 29 november 2016

Maandag 28 november vond de tweede editie van het Business Event Gorinchem plaats. In de Nieuwe Doelen werden diverse Gorcumse ondernemers een mooie prijs rijker. Piloot Koen is deze avond uitgeroepen tot beste onderneming van het jaar in de categorie MKB & Detailhandel. Andere genomineerden in de categorie waren Ambiance Zonwering Bakker Gorinchem en Meet and C – ontmoeten, werken en vergaderen.

Na een periode van voordrachten, onderzoek en selecties heeft de jury begin juni de genomineerden voor deze editie bekend gemaakt. Om de award te winnen, ging een intensief traject aan vooraf. Zo werd er gekeken naar de bedrijfsvoering van de ondernemingen, ondersteund  door een onderzoeksrapport van Visser en Visser Accountants. Ook vond er een afzonderlijk jurybezoek plaats en moesten de genomineerden een persoonlijke, aantrekkelijke pitch houden. 

Tijdens de feestelijke award uitreiking werden de winnaars bekend gemaakt. De avond werd gepresenteerd door niemand minder dan Harm Edens. “Piloot Koen biedt een totaalconcept voor de zakenklant. Persoonlijk, betrouwbaar én een tikkie eigenwijs. Bovendien doet Piloot Koen aan proactieve advisering”. Enkele woorden van Caroline van Rooijen, een van de juryleden. 

Na een kort introductiefilmpje over het bedrijf werd de winnaar bekend gemaakt. In de categorie ‘MKB’ mag Piloot Koen zich onderneming van het jaar 2016 noemen. Een dankbare directeur Frank Visch reageerde licht geëmotioneerd na het ontvangen van de prijs. “Drie jaar geleden stond ik voor het laatst in deze zaal bij de condoleance van mijn vader, deze prijs is ook voor hem. Het is een groot compliment voor het hele team van Piloot Koen, dit geeft een fantastisch gevoel”, aldus Frank Visch.

Naast het officiële programma, waarin verschillende ondernemers en bedrijven de kans kregen gasten te inspireren en informeren, was er voor ondernemers de mogelijkheid om te netwerken. Mede dankzij de hoofdsponsor Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden, official partner Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs, mediapartner De Persgroep, business partners, commissieleden en overige betrokkenen werd deze inspirerende avond mogelijk gemaakt.